28 Şubat 2011 Pazartesi

PAZAR KEYFİ

Pazar günü hava çok güzeldi.Sakin sakin yağan yağmur ve ılık bir hava.Biz de bunu fırsat bilip çıktık yola.Doğru Sandıma' ya.Yalıkavak' ın ilk yerleşim yeri olan Sandıma' nın 600 yıllık bir geçmişi olduğu söylenmektedir.Köyün her yerinden deniz görülmektedir.Ancak sanat galerisi ve 1-2 ev dışında terkedilmiş bir köydür.Hemen hemen her adım attığınız yer zambaklarla doludur.Açtıkları anda öyle güzel bir görüntü seyreylersiniz ki bir daha asla aklınızdan çıkmaz.Keşke birileri tarihi ve doğal dokusuna zarar vermeden restore edip, kültür merkezi gibi bir yer haline getirse.Düşünmesi bile keyif veriyor.









Köyden gördüğünüz manzara

Sakin yağan yağmur yağmurluklara rağmen epey ıslattı bizi.Hızlanan yağmura aldırmadan bir turda sahilde attık.Çooook keyifli bir hafta sonunuda çocuklar gibi ıslanarak bitirdik.Eve gelince bastıran uykuya inat çabuk tarafından bu muffinler hazırlandı.

Yanınada misss gibi karafilli çay.


 mırrr mırrr diye kendini hatırlatan Şero


Yazar caferengigul.blogspot.com

1 yorum:

  1. yazın bodrumdaydık.....çok güzel bir tekne turuna çıkmıştık...sandıma nın karşısından geçerken rehber orayı anlattı....isminin nereden geldiğini...aslında yazınıza o kısmıda ekleyebilirsiniz....yazın en keyifli kısmı demir attığımız o buz gibi , rengarenk balıklarla yüzdüğümüz koylardı.....çok şanslısınız...

    YanıtlaSil