22 Ağustos 2011 Pazartesi

TADİLAT

Sonunda kaçak bulundu.Banyo tesisatındanmış.Ama banyodan salona , salondan mutfağa doğru yoluna devam etmekte hiç sakınca görmemiş.Bu duruma isyan eden fayanslar en sonunda kabarıp yerlerinden çıktılar.Ya kitaplığıma ne demeli : ( ...Tam bir hafta sürecek ustaların çalışması.Ev inşaat alanı gibi.

Bu süreçte evdeyim, ustaların başında.Hazır tadilat varken evde; 10 yıldır kullandığım ve artık renginden sıkıldığım mutfak dolaplarımda boyanıyor.10 yıldır evdeki tüm dolaplar mavi, koltuklar lacivert, ofisteki tüm dolaplar mavi, sandalyeler mavi, perdelerde mavi detaylar .....Artık yeter.Bakalım nasıl olacak, merak içindeyim.Yalnız evde tadilat çok zor, çooookkk.Neyse ki sorun çözüldü.İşte bu yüzden hiç şikayetçi değilim.Kitaplığım kurtuluyor ne de olsa:)

Bu arada mutfaktan çıkanlar şöyle:

 Zeytinyağlı biber dolması

Vişneli Cheesecake 

Truff

Güllaç

 mini mini poğaçalar

 ve hep çatlayan pastam

Tarifler en kısa zamanda huzurlarınızda olacak arkadaşlar, iyi haftalar.                                

Yazar caferengigul.blogspot.com

5 yorum:

  1. Oooooooooooo
    maşallah hem evde tadilat hem nefis menüler
    ellerine sağlık canım ve kolay gelsin tadilat çok zordur insanı yorar yorar yorar ama sonrasında her şey yenilenince yorgunluğuna değer
    hadi bakalım yeni mutfağını bizimle paylaşırsan sevinirim ben de merak ettim ne renk olacak :))
    Sevgiler.......

    YanıtlaSil
  2. tadılat mı allah yardımcın olsun<
    sıkıntısını cok ıyı bılenlerdenım..

    YanıtlaSil
  3. Dolmalara bittim ben hepsi için eline sağlık,tadilatta sana kolay gelsin ev icinde tadilat çok zor oluyor bilirim. :-)

    YanıtlaSil
  4. taditalattaki bir ev için enfes menü...:)))....yenilenince resimleri bekleriz..hatta öncesi sonrası bile yapabilirsiniz...kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  5. tadlarıda görüntüleri kadar enfes sanat eserlerin :) ellerine sağlık...

    YanıtlaSil