Yılın ilk taze yaprak sarması huzurlarınızda.Her ne kadar havalar soğuk gitse de asmalarımız zamanını şaşırmadı ve bahçemin neredeyse dört bir yanı yaprak doldu.
Ne kadar tazeler değil mi?
Kızartma demek; bahar demek, yaz demek bizim için.Sık olmamak koşuluyla yazları mutlaka domates soslu , bol sarımsaklı kızartma yapılır değil mi ama.Bu da sezonun ilk kızartması, tazecik kabaklarda içinde.
Ve enginar....O da bahçeden...
Tüm bunların üstüne bir bardak çayla elmalı kek.Ama yağsızzzzz.
En kısa zamanda tariflerini yayınlamak üzere, sevgiler.
Yazar caferengigul.blogspot.com
ohhh hepsi çok güzel yaz geldimi bizde de kızartma baş sırayı alır keşke zararlı olmasaydı da daha çok tüketseydik:(( ellerine sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş
YanıtlaSiltaze taze yaprak sarması harika canım.bahçeden yenen sebzenin tadıda başka güzel olur ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilhepsi pek taze çıtır çıtır görünüyor...ama en çok yağsız elmalı kekin tarifini merak ettim....sevgiler....
YanıtlaSilpek iştah açıcı fotolar. ellerinize sağlık. özellikle enginara bayıldım.
YanıtlaSilBaharın yazın hali başka. Herşey taptaze çıtır çıtır.İçim açıldı ellerine sağlık tarifleri bekliyorum.
YanıtlaSilBugün pazarda bir teyze "yaprak ister misin kızım" dedi. İsterdim evet, hem de nasıl ama. Ne güzeldir tazecik yapraklarla yapılan sarma. Afiyetler olsun!
YanıtlaSilOff!!
YanıtlaSilSarmalar harika bir kere.
Çerez niyetine bir tencere yiyebilirim :)
Kızartmasız da olmaz ki ama ; bol yoğurtlu olacak ayrıca.
Elmalı kek ise lokum olmuş üstüne
Ne diyeyim daha :)
Harika..
hepsi güzelde yaprak sarmasına asla hayır diyemem, en zayıf noktam:)
YanıtlaSil