15 Şubat 2017 Çarşamba

SEVGİLİLER GÜNÜ - SEVGİ GÜNÜ


"Sevginin günü mü olurmuş canım" diyenler çok biliyorum.Ama özel günlere , hele de kalplerimizi ısıtacak özel günlere hepimizin ihtiyacı var.
Bırakalım buz kristalleri sadece doğayı süslesin, kalbimizde yeri olmasın.Sevmek için, hatırlamak için, hatırlatmak için böyle günlere ihtiyacımız olmasın elbette ama günlük koşuşturmacalar içinde bir fırsattır adı konulmuş günler.

Sevmek ayakta tutar bizi.Yeni güne uyanmak için bir sebeptir, umut etmektir, özlemektir, paylaşmaktır en çok.İnsan sevdiğiyle paylaşır derdini , sevincini.


Öyle sandığınız kadar uzun değil insan ömrü, anlık.Bu kısacık anda dokunabiliyorsak birilerinin yüreğine ne mutlu bize.

Zülfi Livaneli'nin o güzel şarkısında söylediği gibi
"dünyayı güzellik kurtaracak,
bir insanı sevmekle başlayacak her şey"



Bu güzel çiçek hala takipte olanlar, bi bakıp çıkanlar, acaba yazmaya başladı mı diye soranlar, sizler ve tüm sevdiklerim için sevgililer gününüz kutlu olsun.
Yazar H.GÜLHAN ÖZ ÖZER
caferengigul.blogspot.com

2 yorum:

  1. Merhaba Gulhan, kesinlikle sana katiliyorum. Sevdiklerimizi sadece boyle gunlerde hatirlamiyoruz ve hatirlamak icin tabi ki boyle gunlere ihtiyac yok ama keske her gun kutlama yapmak icin boyle guzel bahanelerimiz olsa... Senin de Sevgililer Gunu'n kutlu olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sevgili Duygu
      Uzun zaman sonra yeniden yazmaya başlayınca monolog gibi oluyor buralar.Yorumun beni çok mutlu etti.Hala beni gördüğünü bilmek güzel.Herşey gönlünce ve sevgi dolu olsun.

      Sil