30 Aralık 2015 Çarşamba

GİT ARTIK 2015


Yılın son yazısı olacak bu yazım ve 2015 yılı hesap dökümüm.Sevmedim ben 2015'i .Denedim , hem de çok denedim ama olmadı.Sevemedim.
3-4 ayımı yok eden bitmek tükenmek bilmeyen bir hastalık tüm enerjimi tüketti sanki.Toparlanmaya çalıştıkça battım sanki...
Kayıplarım ne çok 2015'de , hüzünlerim, uykusuz gecelerim...
Kayıplarımız ne çok 2015'de...
Koca bir yıl...
Bir uykuya yattık sanki 2014'ün son gecesi ve bir karabasan çöktü üzerimize...Sonrası malum; hep acı, hep acı, çok acı.Ağlayan anneler, yiten genç insanlar.Uykudan bir türlü kalkamayan bir ülke.
İçimdeki kuşlar uçtu gitti bu yıl ...Giderken geleceğe dair umutlarımı da aldılar yanlarına...Beni öylece bırakıp gittiler bir başıma.Oysa hayallerim vardı benim; her gece uykudan önce düşlediğim.Ve hep gerçeğime dönüşen hayallerim.Bilirdim ki insan hayal edince gerçek olur...Hani benim hayallerim...2015 hayal kurma gücümü aldı elimden.Geriye koca bir enkaz kaldı.Kahkahalar çoktan öldü de tebessümler bile yalan oldu.
Sevemedim ben bitip gitmek üzere olan bu yılı.Git artık , bit artık.Tüm kötü şeyler kalsın geride.2016 güzel gel, barış getir ülkeme ve dünyama.
Benim hayaller kurmam lazım yeniden , umut etmem lazım gelecek güzel günleri.Bu kadar acı , bu kadar ölü herkese yeterde artar.Dinmiş, ırkmış , rengi daha esmermiş...Ne farkeder ki? Hepimiz insanız bir anlasak.
Sevmedim ben seni 2015, çık git hayatımdan.
Şimdi sakince bekleyeceğim yeni gelecek yılı.Her gece inatla hayaller kuracağım ve gerçeğim olacaklar.Biliyorum o zaman kuşlar geri gelecek bana, biliyorum.
Yazar caferengigul.blogspot.com
 H. GÜLHAN ÖZ ÖZER

1 yorum:

  1. Güle güle gitsin, güzelliklerle yenisi gelsin. Mutlu, sağlıklı,huzurlu ve bereketli olsun, sevgiler.

    YanıtlaSil