29 Mart 2011 Salı

YOĞUN ÇOK YOĞUN GÜNLER....

Oldukça yoğun bir 10 günün ardından merhaba : ) Bir yanda düğün alışverişi, diğer yandan ofis taşıma telaşı derken yazmak ve pişirmek pek mümkün olmadı.Tabi birde baharın gelişi nedeniyle bahçe işlerini de unutmamak gerek.

Çok zormuş ofis taşımak, hala bitmedi işler.Boyası, jaluzisi, mutfağı.....diye uzayıp gidiyor yapılacaklar listesi.7-8 güne umarım tamamen bitmiş olur.Ancak öyle bir manzarası varki yeni ofisimin tüm bu yorgunluklarımı alıp götürüyor bir bakınca.En kısa zamanda bir fotoğrafını çekip eklerim.

Tüm bu koşturmacanın arasında mutfaktan çıkan doğum günü pastası.





Yavaş yavaş normal hayatıma dönmeye başlarım ve mutfağımdan mis gibi kokular yükselir, gelir blogumdan sizlere ulaşır.Sevgiler.

Yazar caferengigul.blogspot.com

5 yorum:

  1. Cok güzel bir pasta olmus. Kolay gelsin size. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bunlar tatli yorgunluklar sanirim, kolay gelsin. Pasta cok guzel olmus, kimin dogumgunu, bebek bekleyen birinin sanirim :)

    YanıtlaSil
  3. aaaa ben yazdım sanıyordum, siz sorunca farkettim.Dört gözle bebeğini beklemekte olan bir matematikçi arkadaşımın doğum günü pastası:)

    YanıtlaSil
  4. elinize sağlık koşuşturmaca da bu pasta cıkıyorsa sakın bır anda ne olur tahmın edemedım. ve merkımdan sızı ızlemeye aldım.. blogunuzu zevkle takıbedıcem....

    www.memolininannesi.blogspot.com

    YanıtlaSil